viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 21.05.22 @ 09:03
OGLAS

Policijski službenici Federalne uprave policije jučer su u operativno- taktičkoj akciji “Jezero” u Konjicu pronašli improviziranu laboratoriju za uzgoj cannabisa.

Postupajući po zapovjedi Općinskog suda u Konjicu policijski službenici Federalne uprave policije su izvršili pretres pokretne i nepokretne imovine vlasništvo E.Z. (1975.) nastanjenog u Konjicu.

OGLAS

Tom prilikom je pronađena improvizirana laboratorija za uzgoj cannabisa, 29 biljaka koje asociraju na biljke cannabisa u različitim fazama rasta, oprema za uzgoj, određena količina zeljaste materija koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu (Cannabis Sativa L.), bijela materija koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu Amfetamin, tri puške, veća količina streljiva, dva samostrela, mobitel, kao i drugi dokazi koji će biti korišteni u krivičnom postupku.

OGLAS

Osoba E.Z. se sumnjiči kako je određeni vremenski period u cilju stjecanja protivpravne imovinske koristi, drogu proizvodilo, prerađivalo, pakovalo, dalje distribuiralo, odnosno te stavljalo u promet na ilegalnom tržištu Hercegovačko- neretvanske županije.

OGLAS

Nakon završenog pretresa osoba je kriminalistički obrađena i ispitana na okolnosti koje joj se stavljaju na teret, a Izvješće o počinjenom krivičnom djelu bit će dostavljeno Županijskom tužiteljstvu Hercegovačko- neretvanske županije, Područno tužiteljstvo Konjic nakon provedenih vještačenja, pripćeno je iz FUP-a.

OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM