viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 04.06.20 @ 08:58

Dana 04.06.2020.godine oko 02,40 sati na magistralnom putu M-5, u mjestu Grablje, općina Busovača, dogodila se prometna nezgoda u kojoj je došlo do slijetanja sa ceste u rijeku Lašvu putničkog motornog vozila marke Passat, registarskih oznaka R. Slovenije.

Tom prilikom u vozilu je smrtno stradao A.M. rođen 1993.godine, dok su I.K. rođen 1993.godine i T.T. rođen 1992.godine zadobili tjelesne povrede, te su  nakon ukazane liječničke pomoći u Domu zdravlja Busovača upućeni u Kantonalnu bolnicu Zenica. Sva navedena lica su iz Visokog.

OGLAS

U suradnji sa nadležnim Županijskim tužiteljstvom, uviđajne radnje na licu mjesta vrše policijski službenici Odsjeka kriminalističke policije PU Kiseljak, koji poduzimaju I druge mjere I radnje na utvrđivanju činjenica I okolnosti koje su dovele do navedene nezgode.

OGLAS

Evidentirano je još 6 prometnih nezgoda.

OGLAS

Tijekom protekla 24 sata na području Županije Središnja Bosna prijavljeno je 5 krivičnih djela.

Dana 03.06.2020. godine oko 11,30 sati u mjestu Okuka, općina Travnik policijski službenici PS Travnik izvršili su kontrolu vozila marke BMW kojim je upravljalo Š.S. rođena 1992.godine, dok je na mjestu suvozača zatečen H.A. rođen 1996.godine, obadvoje iz Zenice. Tom prilikom kod suvozača je pronađena određena količina materije za koje se sumnja da je opojna droga speed.  

U suradnji sa nadležnim Županijskim tužiteljstvom, protiv osumnjičenog se poduzimaju zakonom propisanie mjere i radnje.

Evidentirano je 6 slučajeva narušavanja javnog reda i mira.

Zbog različitih prekršaja iz područja prometa uručeno je ukupno 386 prekršajnih naloga, od kojih je 248 naloga uručeno zbog prekršaja prekoračenja dozvoljene brzine, koji su evidentirani mobilnim i fiksnim radarima.

Iz prometa je zbog upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola ili bez položenog vozačkog ispita isključeno 8 vozača, od kojih su 4 vozača zadržana u policijskim stanicama do otriježnjenja zbog prisustva alkohola u organizmu preko 1,5 promila.

Oglasi
LM