viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
//
speed
Vrijeme objave: 30.09.24 @ 10:05
OGLAS

Tijekom proteklog vikenda na području Srednjobosanske županije prijavljeno je 6 kaznenih djela. Dana 27.09.2024. godine u vremenu od 12:45 do 13:30 sati u mjestu Kalibunar, općina Travnik, policijski službenici tima za borbu protiv zlouporabe opojnih droga PU Travnik postupajući po zapovijedi Općinskog suda Travnik izvršili su pretres stana u vlasništvu A.G. rođen 1988. godine iz Travnika. Prilikom pretresa pronađena je određena količina praškaste materije za koju se sumnja da je opojna droga speed.

OGLAS

Dana 27.09.2024. godine oko 18:20 sati u ulici Titova, općina Donji Vakuf, policijski službenici PS Donji Vakuf  izvršili su kontrolu i pregled putničkog motornog vozila marke Audi u kojem se nalazio H.A. rođen 2005. godine iz Donjeg Vakufa. Tom prilikom, kod istog je pronađena određena količina praškaste materije za koju se sumnja da je opojna droga speed.

Istog dana, oko 20:50 sati u mjestu Kaonik, općina Busovača, policijski službenici tima za borbu protiv zlouporabe opojnih droga PU Kiseljak izvršili su kontrolu osobe B.M. rođen 1981. godine iz Novog Travnika. Tom prilikom kod istog je pronađena određena količina zeljaste materije za koju se sumnja da je opojna droga cannabis.

OGLAS

U suradnji s nadležnim županijskim tužiteljstvom protiv osumnjičenih se poduzimaju zakonom propisane mjere i radnje.

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM