viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 26.03.24 @ 09:57

Zastupniku HSS-a Stjepan Radić u Saboru Srednjobosanske županije noću s ponedjeljka na utorak, nešto prije ponoći u novotravničkom naselju Bare zapaljen je osobni automobil.  Prema snimku nadzornih kamera dvije maskirane osobe razbile su sjekirom zadnje staklo na automobilu te u njega ubacile dva tzv. „molotovljeva koktela“ koja su potom eksplodirala.

Dogodilo se to na parkingu ispred stambene zgrade u kojoj Lozančić živi s obitelji, suprugom i petoro djece, od kojih je njih četvoro malodobno.  „Najgore je što su mi djeca doživjela stres, ja isto imam zdravstvenih problema, ali je najgore djeci i mojoj obitelji“, kazao je medijima jutro nakon napada Lozančić.

OGLAS

Oni koji mu prijete i ucjenjuju ga optužuje ga za uzimanje novca od naroda, navodne malverzacije donacijama, za dizanje ruku kao zastupnika. Zbog svega navedenog ucijenili su za iznos od 50 tisuća eura. „Budi frajer, isprobaj nas pa ćeš vidjet šta će ti bit, daj sebi odmah inzulin i razmisli o porodici, imao si vremena, ovo ti je zadnja prilike“, dio je zadnje prijeteće poruke koju je Lozančić dobio prije 15 dana i proslijedio je policiji.

OGLAS

„Ja sam pomagao svima, kome god sam mogao i imao mogućnost pomoći. Ja taj novac nemam, imam petoro djece i sam sam narušena zdravlja. Očekujem od policije i tužiteljstva brzu reakciju i pronalazak počinitelja koji su mi zapalili automobil,  koji mi prijete i ucjenjuju me“, zaključuje Lozančić. 

OGLAS

Policija je nakon paljenja Lozančićevog  osobnog automobila obavila očevid, postoje i snimke s nadzornih kamera, proslijeđene su im i sve prijeteće poruke koje je Lozančić dobivao.  Stres i uznemirenost njegove obitelji, prije svega djece, ali i Novotravničana koje je kasno noću uznemirila eksplozija i paljenje autobila dodatan su motiv za žurnu istragu i otkrivanje počinitelja koji su po svemu sudeći počeli ostvarivati prijetnje upućene Anti Lozančiću. Video paljenja automobila pogledajte OVDJE

Oglasi
LM