viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 28.03.23 @ 12:50
OGLAS

Želimo da na linijama Croatia Airlinesa putnici imaju doživljaj Dalmacije, kaže direktorica Turističke zajednice Splitsko-dalmatinske županije Ivana Vladović

Dalmatinska marenda je nova  gastronomsko-turistička ponuda koja će se dijeliti putnicima na svim avionskim  linijama  Croatia Airlinesa od 1. travnja do 31. srpnja ove godine, izvijestili su na konferenciji za novinare turistički djelatnici Splitsko-dalmatinske županije.

OGLAS

“Dalmatinska marenda je paketić u kojem su dalmatinski gastronomski specijaliteti: pršut, šalša, mandulat, arancini te krekeri od maslinovog ulja i ružmarina. Želimo da na linijama Croatia Airlinesa putnici imaju doživljaj Dalmacije”, kaže direktorica Turističke zajednice Splitsko-dalmatinske županije Ivana Vladović.

OGLAS

Rekla je kako je Dalmacija destinacija koja je  prepoznata po zdravoj mediteranskoj  hrani i prehrani te je vrijeme da se to naglasi kao dalmatinska prednost. Pozvala je turiste da dođu u Dalmaciju i kušaju dalmatinsku marendu.

OGLAS

Direktorica Turističke zajednice  Splita Alijana Vukušić je istaknula kako se od ove godine mijenja  perspektiva našeg turizma tako što se neće brojati gosti nego će se nastojati da oni  budu zadovoljni.

“Naša je želja da turisti u Dalmaciji imaju doživljaj,” kazala je  Vukušić.

OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM