viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 05.09.21 @ 18:29

Veliki humanista i profesionalni frizer Ivan Šoko realizirao je još jednu dobrovoljnu akciju, simboličnog naziva ,,Nova frizura za novi početak”.

Veliko mi je srce i raduje me što iz godine u godinu lijepe i dobre priče sve više i bolje urode plodom, istaknuo je Šoko.

OGLAS

Prošli tjedan je šišao prvašiće besplatno, svim osnovcima dijelio sokiće, slatkiše i kroasane. Skupljali se novčani prilozi od kojih je kupljeno 10 ruksaka, koji su napunjeni školskim priborom, sokićima, slatkišima i kroasanama.

OGLAS

Veliko hvala svima koji su podržali moju akciju ,,Nova frizura za novi početak”. Hvala Viteškom srcu na suradnji, hvala mojim klijentima, prijateljima bez kojih se ovo ne bi ni realiziralo. Hvala svim portalima NovaBila.info, DolinaLašve.info, Vitez.info, Viteški.ba, Centralna, Portal kockice.ba, grad-busovaca.com portal što su uvijek tu da podrže dobro. Hvala Ivana Gelić Iveljić i Nina Franjić-Barišić što su pomogle oko kupovine školskog pribora i ruksaka
Hvala i CIBUS Zdrava hrana – Slaven Čović, Bus Komerc doo Vitez “Franc” – Gabrijel Filipović i Ilija Nakić na kupnji kroasana, sokića i slatkiša, koje smo dijelili našim osnovcima, zaključio je Šoko.

OGLAS
Oglasi
LM