viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 28.05.20 @ 09:36

Tržni centri u Federaciji BiH i ugostiteljski objekti od danas ponovo mogu raditi u punom kapacitetu. Tu su odluku i viteški ugostitelji dočekali s radošću te brojnim objavama na društvenim mrežama pozvali sve posjetitelje da u uživaju u njihovim osvježenim i uređenim objektima.

Omogućeno je to odlukom Federalnog stožera civilne zaštite, koji je na jučerašnjoj sjednici u Sarajevu donio zapovijedi u vezi s ublažavanjem mjera, uključujući i onu o omogućavanju rada tržnih centara. Usluge konzumiranja nargile još nisu dozvoljene.

OGLAS

Kako je kazao Anis Ajdinović, član Stožera i ravnatelj Federalne uprave za inspekcijske poslove, Stožer je donio odluku kojom se od danas odobrava i rad ugostiteljskim objektima u zatvorenom prostoru. Oni će, raditi uz mjere zaštite. Prema odluci FUCZ u zatvorenom prostoru ugostiteljskih objekata bit će dozvoljeno maksimalno 50 gostiju.

OGLAS

Pridržavanje mjera zaštite i držanja socijalne distance je obavezno. Treća faza ublažavanja mjera u Federaciji BiH rezultat je povoljne epidemiloške situacije u ovome entitetu.

OGLAS

Oglasi
LM