viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 22.07.23 @ 14:54

Ministar gospodarstva Zeničko-dobojske županije Samir Šibonjić, danas je posjetio tvrtku Jifeng Automotive Interior BH iz Žepča i razgovarao sa menadžmentom i zaposlenicima.

,,Najbolje je kada se spoje mladost, znanje i posvećenost nekom poslu. Upravo to sam primijetio kod mojih današnjih domaćina. Kompanija ‘Jifeng Automotive Interior BH’ d.o.o Žepče je jedan od najboljih primjera novije uspješne strane investicije u Bosni i Hercegovini. Potrudit ćemo se svi zajedno da ih bude što više. Puno uspjeha u daljem radu!”, kazao je ministar Šibonjić.

OGLAS

‘Jifeng Automotive Interior BH’ je osnovan u svibnju 2018. godine i u vlasništvu je Jifeng Automotive Interior GmbH Njemačka. Nakon osnivanja JAI GmbH Njemačka i početka proizvodnje konzola (nasloni za glavu i ruke) za interijere automobila na europskom tržištu u Češkoj, javila se potreba za dobavljačem presvlaka za ove proizvode.

OGLAS

Tako je nastala ideja za proizvodnju presvlaka unutar grupe, pa je osnovana kompanija u BiH. Tako da od 2018 JAI BH se bavi proizvodnjom presvlaka za autodijelove, navlaka za glavu i naslona za ruke. Surađuju i rade za velike europske dobavljače automobila kao što su BMW, Audi, VW, Daimler – Mercedes, Škoda Auto, Ineos, Land Rover.

OGLAS

,,Uspješno smo proveli preko 20 projekata, zaposlili preko 500 radnika, uspostavili nakon šivenja procese krojenja, montaže kompletnih gotovih proizvoda, brizganja pjene za Uzglavnike, otvorili odjel razvoja kompletnih proizvoda, otvorena je druga lokacija u Zenici, koju ste posjetili. Trenutno radimo na 5000 kvadrata, međutim ovdje nećemo stati, planovi za dalje širenje su već uveliko u toku i u roku pola godine ulazimo u novu halu od 3500 kvadrata u Zenici.

Nominirani smo za dodatne projekte, a početak proizvodnje očekujemo sljedeće godine. Ono čime se ponosimo i što je naša glavna snaga su naši ljudi, mlada ekipa koja s puno energije i truda čini sve da ovaj brzi rast tvrtke ide u pravom smjeru.

Ponosni smo što smo uspjeli doprinijeti razvoju naše države, pogotovo naše Ze-Do županije, zapošljavanjem ljudi, razvojem novih do sada nepoznatih tehnologija, te podizanju izvoza, jer 100 posto proizvedenog ide u Europu”, navode iz ove kompanije.

Oglasi
LM