viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 11.03.22 @ 08:00

U blizini studentskog doma “Stjepan Radić” u Zagrebu nešto poslije 23 sata začuo se jak prasak, na terenu su vatrogasci i policija iz koje navode da utvrđuju činjenično stanje. HRT je razgovarao sa svjedocima koji kažu – nešto je palo s neba.

Velike rupe

OGLAS

Na licu mjesta su policija i vatrogasci koji su odmah ogradili područje oko velike rupe u asfaltu. Jarunska cesta i parkiralište prepuni su krhotina, a ima i oštećenih automobila. Iz zagrebačke policije još uvijek nema informacije o čemu se radi. Svjedoci Ante Baković i Miško Ćavar, studenti koji žive u domu “Stjepan Radić”, popularno zvanom “Sava”, kažu nam kako su vidjeli crveno svjetlo na nebu, te da je nešto s neba palo. – Zvučalo je kao detonacija. Ljudi su se prestrašili i počeli bježati – kažu studenti.

OGLAS

Panika na hodniku

OGLAS

– Svi su istrčali, bila je panika na hodniku. Niko nije znao šta se događa. Sto teorija, ali vidjet ćemo sutra šta je bilo – kaže Ćavar.

Nakon toga ugledali su rupu, oko koje su bili komadi željeza. Osjetili su miris koji je podsjećao na plin.

– Čuli smo zvuk kako ubrzava avion i osjetili smo prasak. Odmah smo dotrčali jer smo mislili da je avion pao. Jedan čovjek je prolazio biciklom u blizini u trenutku udarca, pao je na zemlju, počeo se gušiti od tog dima. Ali uletjeli smo, povukli ga, dali mu vode i sve je bilo u redu – kaže student Mateo Josipović koji također stanuje u domu “Stjepan Radić”.

Službene informacije znat će se nakon uviđaja.

Oglasi
LM