viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 17.01.22 @ 12:37
OGLAS

Ako Novak Đoković ne promijeni stav o cijepljenju, ove godine će moći nastupiti samo na jednom Grand Slam turniru.

Đoković je jučer deportiran iz Australije jer nije cijepljen i na taj način je ostao bez prilike da se bori za rekordnu 21. titulu na Grand Slam turnirima.

OGLAS

No, čini se da će do te brojke moći ove godine doći samo na Roland Garrosu. Čelnici drugog Grand Slam turnira sezone i francuske vlasti su poručili kako će Đoković moći igrati na Roland Garrosu, no isto se ne može reći za Wimbledon i US Open.

OGLAS

Naime, u Veliku Britaniju i Sjedinjene Američke Države se ne može ući necijepljen, te Đoković neće moći igrati na trećem i četvrtom Grand Slam turniru sezone ukoliko se ne cijepi.

OGLAS

Također, neće moći igrati ni na tri Masters turnira u SAD-u – Indian Wellsu, Miamiju i Cincinnatiju, te je moguće da godinu ne dočeka ni kao rekorder po broju ATP 1000 turnira.

Trenutno ima 37, odnosno jednu više od Rafaela Nadala koji ga za dva tjedna može prestići i po ukupnom broju Grand Slam titula.

Pred Đokovićem je sada period velikih odluka – da li ostati pri stavu da se ne treba cijepiti ili će ipak to učiniti kako bi se mogao boriti za najvažnije trofeje u karijeri.

OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM