viteski_logo_white
Osmrtnice
Vrijeme objave: 17.07.23 @ 13:53

Ovoga tjedna u Vitezu će biti održan tradicionalni turnir u uličnoj košarci kojega organizira Udruga „3×3 Basket Vitez“. Turnir će biti igran dva dana i to u srijedi i četvrtak, 19. i 20. srpnja u terminu od 18:00 do 23:00.

Kako smo doznali od organizatora turnira ove godine očekuje se dvanaest do šesnaest ekipa iz Bosne i Hercegovine i Republike Hrvatske, a natjecanje u Vitezu ima veliku važnost jer je jedno od deset natjecanja koja se boduju za ligu BiH, čiji će pobjednik izboriti odlazak na međunarodni Challenger u Bratislavu. Organizatori su se pobrinuli da natjecanje u Vitezu sude licencirani suci, a pripremljena je i profesionalna podloga za basket te semafori.

Uz sve to planirana je zabava za djecu u kutku za djecu te je dogovorena suradnju sa Tropicom Zenica (Animatori za djecu) kao i iznajmljivanje tobogana za djecu “ZEEZ” Sarajevo. Djeca uzrasta do 6 godina mogu koristiti tobogan, a igranje u toboganu je ISKLJUČIVO na roditeljsku odgovornost i roditelji moraju biti prisutni tijekom igre. Trajanje igre u toboganu će biti u grupama i najdulje 10 minuta kako bi sva djeca mogla uživati u toboganu, navode organizatori.

Oglasi