viteski_logo_white
Osmrtnice
Vrijeme objave: 30.08.23 @ 18:10

– Nažalost, povod vaše posjete je takav. Mi smo kao zajednica duboko potreseni ovim događajima. Kako ovim posljednjim, tako i svim onim prethodnim, rekao je Boris Marjanović za Dnevni avaz.

“Relativno često sam na terenu i upravo u tom području. Pazite, iznenađenje je svima. Svaki slučaj je priča za sebe i svaki je bio iznenađenje. Dakle, sve su to, da tako kažem, uredne, uzorne obitelji, uzorna djeca, tako da sam šokiran. Ja sam osobno iz medija saznao za ovaj posljednji slučaj i vjerujte da sam kao i svi bio potpuno šokiran tim događajem”, kazao je Marjanović.

“Mislim da se radi kroz ustanove i institucije koje su ovlaštene za to. Općina u okviru svojih nadležnosti svakako nastoji potaknuti rad i pomaže i postojanju istih. Imamo također i Centar za mentalno zdravlje koje djeluje u sastavu našeg Doma zdravlja. Dajemo podršku školama. Dakle, na raspolaganju smo svim aktivnostima koje na bilo koji način će educirati i dati pozitivno razmišljanje unutar same sredine – rekao je načelnik Viteza Boris Marjanović za portal “Avaza”.

Oglasi