viteski_logo_white
Osmrtnice
Vrijeme objave: 17.09.23 @ 12:11

U petak, 22.09.2023. s početkom u 13:30 sati prof. dr. sc. Dragan Primorac održat će motivacijsko predavanje „Ključevi uspjeha“ u organizaciji portala Centralna.ba u sklopu otvorenje Prvog Centralna Business Foruma.

Predavanje će se održati u Kongresnoj dvorani hotela Central u Vitezu, a predavanje je besplatno u obaveznu registraciju na CentralnaBusinessForumu te će se nakon predavanja profesoru Primorcu moći uputiti pitanja.

Motivacija, postavljanje ciljeva, upornost i rad su odlike vrhunskih stručnjaka i prvenstveno ljudi, a predavanje je zamišljeno kao zanimljiv i učinkovit način ukazivanja na čimbenike uspjeha kroz priču osobe koja ga je ostvarila.

„Glavni naš cilj i motiv je prvenstveno mladima i studentima, mladim ljudima nauci i društvenom životu, a naravno i ostalima zainteresiranima omogućiti predavanje osobe koja je ostvarila vrhunske dosege na svjetskoj razini poput prof. Primorca. Postavljanje ciljeva, motiviranost, dosljednost su odlike vrhunskih stručnjaka i nadasve osoba. Čast i zadovoljstvo nam je mogućnost da možemo skupa sa Centralna Business Forumom ugostiti osobu koja je ostvarila vrhunske uspjehe na svjetskoj razini kao što je ostvario prof. Primorac“, poručili su organizatori.

Vidimo se u petak u 13:00 na otvaranju Centralna Businesa Foruma u Vitezu.

Oglasi