viteski_logo_white
Osmrtnice
Search
Close this search box.
Vrijeme objave: 22.06.23 @ 15:41

Pevačica Marija Šerifović ispunila je obećanje i konačno je stigla posjetiti Mustafu Hrustića iz Zenice za kog se čulo nakon što je objavljen intervju sa njim, a na kojem se vidi i kako spava ispod jednog mosta u spomenutom gradu. Marija je sada, pored brojnih obaveza našla slobodno vrijemme i posjetila Mustafu u rodnoj Zenici, a sve je prenijela putem svojeg YouTube kanala.

Ona je iznenadila Mustafu i posjetila ga u stanu u koji se nedavno uselio, a svoje obećanje, kao i uvijek, ispunila je i Mustafi je platila najam za stan za narednih godinu dana, točnije od kraja kolovoza ove godine do kraja kolovoza sljedeće, 2024. godine. Pored najma, vlasnici kuće dala je novac i za račune, također za godinu dana. Njezin menadžer je Mustafu, nakon Marijine posjete, odveo u obližnji restoran u rodnoj Zenici, gdj će, dokle god to on bude želio, imati besplatne obroke. Konkretno, tri dnevno.

– Mustafa je divan dečko, ovakvih primera sigurno ima na tisuće, ali ako smo mu malo popravili i olakšali život makar na trenutak, pa eto i tih godinu dana…. – Marija se zatim potapšala po srcu i prstom pokazala ka nebu. Iako je imao težak život, on nas je u Zenici dočekao s osmjehom i ljubazno nas primio u svoj skromni, privremeni dom. Trošna sobica na periferiji grada njegovo je „parče sreće“, a kako nam je priznao, zahvalan je svim ljudima koji su mu pomogli.

Oglasi
LM