viteski_logo_white
Osmrtnice
Search
Close this search box.
Vrijeme objave: 28.05.23 @ 10:44

Informiranjem državne himne BiH u Vitezu započelo je Otvoreno Državno prvenstvo frizera Bosne i Hercegovine.

Državno prvenstvo frizera, najvažniji frizerski događaj u našoj zemlji, podržali su financijski kao generalni pokrovitelj Ministarstvo gospodarstva Srednjobosanske županije sa Nisvetom Hrnjićem na čelu, Općina Vitez i načelnik Boris Marjanović, kompanije “Altimex” iz Sarajeva, “Frizerland” Vitez i “FRIZ VIR” Vitez.

Sanin Fazlić, predsjednik Saveza frizera BiH, pozdravio je sve nazočne, poželio dobrodošlicu, posebno u natjecateljskom dijelu te izrazio zadovoljstvo što se ovakav događaj događa upravo u njegovom gradu. Poželio je sreću natjecateljima, s naglaskom na srednjoškolce, koji su pobjedom plasirani za Svjetsko prvenstvo frizera, koje se održava u Parizu.

Sadržaj same manifestacije obuhvaća sajamski, natjecateljski i seminarski program, tako da svatko, bez obzira je li frizer ili ne, može za sebe pronaći nešto korisno i zanimljivo. Iz Saveza frizera pozivaju sve koji žele na jednom mjestu vidjeti mnoštvo različitih frizura, natjecatelja, poznatih lica iz frizerske industrije, seminara, frizerskih proizvoda i preparata, da spoje ugodno s korisnim te na taj način kupovinom ulaznice sudjeluju u humanitarnoj akciji. Naime, Savez frizera u Bosni i Hercegovini donio je odluku da sva sredstva od prodaje ulaznica za Otvoreno Državno prvenstvo frizera BiH preusmjeri za pomoć Krajini u borbi sa poplavama koje su ovih dana nanijele nesagledive štete ovom dijelu zemlje. Simbolična cijene za ulaz na natjecanje koje podrazumijeva mogućnost prisustva na cjelodnevnom programu je 5 KM.

Oglasi
LM