viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 02.10.23 @ 17:19

Manja cijena roaminga službeno je stupila na snagu jučer, a time će se napraviti iskorak ka regionalnoj suradnji i pristupačnoj mobilnoj komunikaciji, priopćeno je iz Savjeta za regionalnu suradnju (RCC).

Prema tome, gornja granica cijena za jedan gigabajt podataka u roamingu u okviru posebnih ponuda i paketa, u skladu sa Deklaracijom o roamingu, ne bi trebala prelaziti 18 eura, dok će u nekim posebnim ponudama i paketima ići i do 1,6 eura po gigabajtu podataka.

OGLAS

,,Tri operatera sa Zapadnog Balkana, osim cijena u okviru paketa, snizila su čak i redovne cijene usluga dopune”, navedeno je u priopćenju.

OGLAS

Tajnik RCC-a Majlinda Bregu rekla je da uspjeh Deklaracije o roamingu između EU i Zapadnog Balkana svjedoči o snazi regionalne suradnje, koja mijenja komunikaciju na bolje, uprkos suočavanju sa složenim izazovima.

OGLAS

Ova deklaracija usmjerena je na značajno smanjenje naknada za promet podataka u roamingu između EU i zapadnog Balkana, a cilj je da se do 2028. godine cijena roaminga približi domaćim cijenama.

Oglasi
LM