viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 24.09.22 @ 14:15

U povodu 11. Memorijalnog pohoda ,,Darijan Šarac” koju Udruga dijaliziranih i transplantiranih bolesnika Županije Središnja Bosna organizira zajedno sa Hrvatskim planinarskim društvom ,,Vitez” iz Viteza upriličeno je potpisivanje donorskih kartica, neposredno prije početka pohoda.

Razgovaralo se o važnosti donacije i transplantacije organa sa građanima i planinarima iz Viteza, Busovače, Nove Bile i Travnika, a veliki broj njih se, na zadovoljstvo samih organizatora, odlučio i na potpisivanje donorske kartice.

OGLAS

Podsjećamo, ovaj zajednički Memorijalni pohod organiziraju već 11. godinu za redom u spomen na prerano preminulog Darijana Šarca iz Čitluka, koji je preminuo 2012. godine, dvije godine nakon transplantacije srca. Cilj ovog pohoda je sjećanje na Darijana, promoviranje zdravog načina života i podizanje svijesti kod građana o važnosti donacije i transplantacije organa i tkiva u svrhu liječenja teških bolesnika te zahvala obitelji Šarac na toplom prijemu članova HPD ,,Vitez”, prilikom hodočašća do Međugorja 2011. i 2019.

OGLAS
Oglasi
LM