viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 03.09.23 @ 15:27
OGLAS

Povodom razbojničkog napada na velečasnog Žarka Vujicu kojeg je maskirani razbojnik vezao te mu prijeteći nožem, oteo novac i zlatni nakit, oglasio se i načelnik Općine Kakanj Mirnes Bajtarević, koji je oštro osudio ovaj gnusni događaj.

Gnusan i strašan čin napada
– Duboko sam tužan zbog napada na vlč. Žarka Vujicu koji se dogodio protekle noći u Kaknju. Jutros sam odmah po saznanju posjetio župnika kako bih mu uputio izraze podrške i suosjećanja. S bolom u duši izražavam razočarenje i nevjericu da postoje tako zli ljudi koji su spremni izvršiti takav gnusan i strašan čin napada. Od nadležnog županijskog MUP-a očekujem da što prije pronađu počinitelja, a od pravosudnih organa da ga oštro kazne.

OGLAS

Izražavam spremnost Općine Kakanj da namiri materijalnu štetu nastalu napadom i pljačkom, a posebno naglašavam da je najveća bol činjenica da je zvjerski napadnut župnik vlč. Žarko Vujica i u tom smislu župniku, vjernicima i svim ljudima koji su s tugom primili vijest upućujem izraze suosjećanja.

Podrška župniku Vujici
– Ja osobno i svi građani Kaknja, svih nacija i vjera, danas su u mislima i molitvama uz našeg sugrađanina vlč. Žarka Vujicu. Kontaktirao sam predsjedavajućeg Općinskog vijeća Kakanj Slavena Katičića koji je također osudio gnusni čin i pozvao nadležne organe da pronađu što prije počinitelja i da ga oštro kazne. U tom smislu, upućujemo zajedničku poruku podrške župniku Vujici i osudu vandalizma koji se dogodio protekle noći, napisao je na Facebooku načelnik Kaknja.

OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM