viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 15.12.23 @ 19:24
OGLAS

Na povijesnim temeljima grada Bobovca nedavno su održani Molitveni dan za Domovinu Vrhbosanske nadbiskupije i 20. Hodočašće na Bobovac katolika pripadnika Ministarstva obrane, Oružanih i policijskih struktura svih nivoa.Nakon službenih ceremonija, u selu Luke se proslavljalo završetkom hodočašća, a grupa sudionika je, uključujući pripadnike Oružanih snaga Bosne i Hercegovine, policije i Federalne uprave policije, otpjevala pjesmu Marka Perkovića Thompsona, “Lijepa li si”.

Sve to dovelo je do pokretanja istrage od strane Državne agencije za istrage i zaštitu.

OGLAS

“Državna agencija za istrage i zaštitu, postupajući po Naredbi Tužiteljstva u BiH, provodi mjere i radnje u cilju identifikacije lica koja su u većoj grupi na video snimci koji je objavio velik broj internet portala u BiH, pjevaju pjesmu ‘Lijepa li si’ Marka Perkovića Thompsona”, navodi se, između ostalog.

OGLAS

Nakon toga, na društvenim mrežama se razbuktala rasprava među Hrvatima, a povod je bila najava velikog domoljubnog koncerta “Domu mom“, koji će se održati u zagrebačkoj Areni u siječnju pod pokroviteljstvom Laudato TV.

OGLAS

Naime, mnoge je rastužila, ali i razljutila činjenica što se među glazbenicima koji će nastupati na koncertu u Areni nije našlo ime Marka Perkovića Thompsona. “Kakav je to domoljubni koncert kad nema Thompsona?”, pitaju se neki. Iako se sam glazbenik nije osvrtao na nedavne događaje, kao niti raspravu na društvenim mrežama, danas je na njegovoj službenoj Facebook stranici osvanuo spot za njegovu pjesmu “Bosna” uz tekst ove pjesme.

Uz desetke ‘lajkova’, fanovi su pjevaču pružili podršku. “Neka pati kome smeta. Ko može da zabrani. Što nam više brane, više je slušamo. Hvala Heroju naš”, “Samo pjevaj, drugi neka plaču”, poručili su mu fanovi, prenosi Dnevno.hr.

OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM