viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 04.11.20 @ 09:36

Izgradnja doma u Mjesnoj zajednici Bila u naseljenom mjestu Grgino polje uskoro će biti nastavljena. Za nastavak izgradnje bilo je potrebno osigurati i dostaviti potrebnu građu za krovnu konstrukciju, grede, daske i ostale drvne asortimane.

Iz Mjesne zajednice Bila informirali su mještane, ali i sve stanovnike koji prate rad ove MZ i projekt izgradnje doma u Grginom polju, kako je napokon prispjela potrebna građa te da se uskoro očekuje nastavak izgradnje.

OGLAS

Od ŠGD Šume Središnje Bosne MZ Bila dobila je pet kubičnih metara oblovine, a vrijednost te donacije iznosi 1.500,00 KM gotove građe. Ostale troškove, u vrijednosti 3.250,00 KM, po specifikaciji koju je napravila tvrtka PEŠA-BAU, platili su mještani desne i lijeve strane Grginog polja prikupljenim sredstvima. Putem svoje facebook stranice, predstavnici MZ Bila zahvalili su se tvrtki Holz-Blaž d.o.o. Vitez na donaciji u vidu rezanja i prijevozu trupaca i građe.

OGLAS

Kako bi se aktivno nastavili radovi na izgradnji ovoga, za sve stanovnike navedene Mjesne zajednice, povijesnog projekta, projekta od velikog značaja i za općinu Vitez, predstavnici MZ Bila mole za pomoć.

OGLAS

„Svaki vid pomoći, bilo da se radi o financijskoj, materijalnoj, pomoći kroz daljnji rad, dobro nam je došla. Izgradnja doma u Grginom polju je projekt koji zahtjeva pomoć mnogih, sami mještani nisu u mogućnosti u potpunosti izgraditi dom, ali uz apliciranje prema institucijama, pomoć pojedinaca i tvrtki, iskreno se nadamo da ćemo naredne godine okončati gradnju i dom staviti u potpunosti u funkciju“ naveli su za viteški.ba predstavnici MZ Bila.

Oglasi
LM