viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 05.07.23 @ 22:35
OGLAS

Njemačka kompanija koja se specijalizirala za proizvodnju i razvoj tehnologija (strojeva) za testiranje i ispitivanje komponenti u automobilskoj industriji traži poslovne partnere, objavilo je Predstavništvo njemačkog gospodarstva u BiH.

Tražimo poduzeće iz područja proizvodnje specijalnih strojeva ili tehničke usluge/održavanje koje će nas podržavati u proizvodnji, instalaciji, održavanju i naknadnoj podršci za strojeve i postrojenja u sklopu ovih projekata, poručeno je iz ove kompanije.

Pojašnjeno je da se radi o specijalnim montažnim i ispitnim postrojenjima za komponente elektroenergetike.

OGLAS

Idealni partnerski suradnik proizvodi/distribuira sljedeće proizvode/nudi sljedeće usluge:

OGLAS

Opcija 1: Partnerska kompanija je pružatelj usluga u području tehničke podrške, instalacije, puštanja u pogon, održavanja i popravaka.

OGLAS

Opcija 2: Partnerska kompanija nema vlastiti proizvod, već pruža usluge mašinogradnje (izgradnje prema nacrtima) i pruža podršku i električnu instalaciju i usluge na licu mjesta kod klijenta.

Opcija 3: Partnerska kompanija sama proizvodi strojeve, ali u drugom tržišnom segmentu – dakle, ne u području montažnih i ispitnih tehnologija za automobilsku industriju.

Njemačka kompanija ističe da je spremna uložiti napore i resurse za kompanije koje su na početnom razvojnom putu u ovom segmentu.

Radujemo se budućim suradnjama i izgradnji održivih odnosa s našim dobavljačima partnerima u razvojnom procesu, poručili su.

Rok za prijavu je 17. srpnja ove godine, a zainteresirane kompanije se mogu prijaviti putem: https://lnkd.in/drt8g–B.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti Predstavništvu njemačkog gospodarstva u BiH putem e-maila nerma.salihovic@ahk.ba.

OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM