viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 03.09.23 @ 11:17
OGLAS

Nastavlja se istraga oko ubijenog navijača AEK-a Michalisa Katsourisa (29), a koji je stradao dan uoči susreta Dinama i grčkog kluba u Ateni kada su na ulicama gradi izbili veliki neredi. Policija u Grčkoj nastavlja intenzivno istraživati slučaj, a čini se da se dogodio i veliki preokret. Grčki mediji pišu da će neki od uhićenih Hrvata braniti se sa slobode, odnosno da bi uskoro mogli napustiti istražni zatvor. Naime, grčki odvjetnik koji brani trojicu Hrvata rekao je za tamošnje medije da će idućih dana biti podnijeti zahtjevi za puštanje njegovih klijenata da se brane sa slobode, ali uz stroge mjere nadzora.

OGLAS

U te mjere je uključeno plaćanje jamčevine te redovito javljanje u policijsku postaju.- Iznajmit će stan kako bi ovdje imali prebivalište – rekao je odvjetnik trojice Boysa Vasilis Nuzelas.

– Ja samo volim sport, nisam došao izazivati nerede. Došao sam u Atenu s prijateljima. Nisam znao da će ovdje biti toliko navijača. Pokušavao sam pobjeći s mjesta događaja, ne znam tko je to sve organizirao. Studiram i trebao bih diplomirati. Majka mi je umrla prije sedam godina, a otac mi je u zatvoru. Živim s mlađom sestrom. Prije mjesec dana mi je umro djed – prenosi portal Newsbomb riječi uhićenog Hrvata J.L. (23).

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM