viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 30.05.23 @ 08:45

Popularna biciklistička staza “Old Rail Trail” – Staza stare pruge dodatno obogaćena novim nasadom lipa. Ovaj prekrasan zeleni prostor ne samo da uljepšava stazu, već također pruža mjesto odmora i osvježenja za sve bicikliste.

Svakim danom Janov most se pretvara u omiljeno okupljalište i mjesto za odmor biciklista. Možete zastati, opustiti se i uživati u odmoru dok putujete biciklom. Ovaj most postaje simbol zajedništva biciklističke zajednice i mjesto gdje se dijele priče i doživljaji s putovanja.

OGLAS

Pozivaju sve bicikliste i ljubitelje prirode da posjete ovaj obnovljeni dio biciklističke staze, uživaju u vožnji kroz predivan krajolik i iskoriste Janov most kao mjesto za opuštanje i susret s drugim biciklistima.

OGLAS

Hvala Ledić arhitektura, Smaragd Travnik i MZ Dolac n/l na potpori i angažmanu u uređenju ovog dijela biciklističke staze. Vaša potpora je doprinijela stvaranju sigurnog i atraktivnog okruženja za bicikliste. U narednim danima aktivnostima Turističke zajednice SBK/KSB I biciklističkih klubova sa područja središnje Bosne nastaviti će se uređivati biciklistička staza. Nastavimo zajedno graditi biciklističku kulturu i očuvati prirodu dok promoviramo zdrav način života. Uživajmo u vožnji biciklom i otkrivajmo ljepotu našeg okoliša, priopćeno je iz Turističke zajednice SBK/KSB.

OGLAS

Izvor: SrednjaBosna.ba.

Oglasi
LM