viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 27.05.23 @ 22:05

Zrno po zrno pogača, Kamen po kamen palača,
Sunce – domaća zadaća – Djeca su vojska najjača”!

Dječji planinarski kamp u Zaselju zahvaljujući učiteljicama iz OŠ Bila i OŠ Dubravica i naravno domaćinu Hrvatskom planinarskom društvu ,,Vitez” Vitez.

OGLAS

Bilo je lijepo družiti se sa djecom, istaknuo je član HPD ,,Vitez” Vitez Tomislav Žuvljević na svom Facebook profilu te ukratko napisao o samoj aktivnosti:

OGLAS

,,Prvi dan smo imali kratki teoretski dio o osnovama planinarstva, opremi, kretanju u prirodi, pakovanju i sadržaju ruksaka.
Drugi dan smo to praktično i pokazali na kratkoj planinarskoj turi od Planinarskog doma Zaselje do Planinarskog doma na Bučičkoj ravni i nazad.
Zanimljivo je da su djeca bila dobra i jako disciplinirana, a svaku našu izgovorenu riječ upijali su kao spužva.
Sve pohvale divnim učiteljicama koje su svoje slobodno vrijeme posvetili ovoj divnoj dječici od kojih će, siguran sam, puno njih postati budući planinar ili planinarka.
Hvala i našim članovima Hpd Vitez koji su uvijek na usluzi za ovakve aktivnosti kojih bi, ruku na srce, trebalo biti puno više.
Ali to nije do nas..mi smo uvijek tu.
Na kraju se sve završilo kao i obično sa planinarskim grahom koji je bio izvrstan zahvaljujući našim Ivišićima. Josip je proslavio 12. rođendan, torta ….svega je bilo, ma predobro”.

OGLAS
Oglasi
LM