viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 16.11.21 @ 15:12
OGLAS

Održana glavna javna rasprava o Nacrtu Zakona o podsticaju razvoja malog gospodarstva Srednjobosanske županije.

Nakon održavanja javnih rasprava u svim općinama Srednjobosanske županije, Ministarstvo gospodarstva danas je u zgradi Vlade Srednjobosanske županije organiziralo glavnu javnu raspravu o Nacrtu Zakona o podsticaju razvoja malog gospodarstva Srednjobosanske županije.

OGLAS

Zbog značaja predmetnog propisa, Ministarstvo gospodarstva je pozvalo poslodavce i zainteresirane stranke da pristupe raspravi i daju svoj doprinos u povećanju učinkovitosti sustava malog gospodarstva.

OGLAS

Prisutnima se obratio ministar Nisvet Hrnjić, koji je istaknuo da se ovim Zakonom uređuju osnove planiranja, osiguranje sredstava i provođenje mjera razvoja malog gospodarstva u Srednjobosanskoj županiji, aktivnosti i mjere Vlade Srednjobosanske županije u podsticanju razvoja malog gospodarstva, strategija razvoja malog gospodarstva, akcijski plan, program podsticaja i njegovo provođenje, Vijeće za planiranje razvoja malog gospodarstva, nadzor nad provođenjem Zakona, kaznena i druga pitanja u vezi sa podsticanjem razvoja malog gospodarstva.

OGLAS

Tekst Nacrta Zakona o podsticaju razvoja malog gospodarstva Srednjobosanske županije možete preuzeti na web-stranici www.sbk-ksb.gov.ba.

OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM