OGLAS
Vrijeme objave: 13.09.23 @ 20:40
OGLAS

Viteško poduzeće Derubis Yacht isporučilo je svoju prvu jahtu u daleku Kostariku. Ovo je veliki uspjeh za firmu iz Viteza, ali i za cijelu Bosnu i Hercegovinu.

OGLAS

– Oduševljeni smo što možemo objaviti da smo proizveli i isporučili prvu bosanskohercegovačku jahtu na prekrasne obale Kostarike! Ovo je važna prilika za nas, jer svoje umijeće i stručnost vodimo ka novim vidicima. Hvala našem sjajnom timu na njihovoj predanosti i marljivom radu, te našim partnerima što su ovaj san učinili stvarnošću – naveli su iz kompanije.

Ovo je značajan događaj ne samo za ovu kompaniju, već i za Bosnu i Hercegovinu. – Proizvodnjom i isporukom prve bosanskohercegovačke jahte Kostarici, mi pokazujemo naš pionirski duh. Ovo postignuće pokazuje ne samo da smo sposobni ispuniti međunarodne standarde, već i postaviti nove standarde u industriji jahti. Naše putovanje od srca Europe do obala Kostarike steklo je međunarodno priznanje. To je dokaz naše posvećenosti kvaliteti, čime smo zaslužili mjesto na globalnoj pozornici – rekli su iz kompanije.

OGLAS

Ova prekretnica ih, kako navode, ispunjava neizmjernim ponosom za našu zemlju. – To pokazuje svijetu da je Bosna i Hercegovina dom inovativnih i vještih stručnjaka koji se mogu natjecati na globalnoj razini. Nadamo se da će ovo nadahnuti druge tvrtke i pojedince u našoj zemlji da dosegnu nove vidike – poručili su iz Derubisa.

OGLAS

Osim simbolične važnosti, ovo postignuće ima pozitivne ekonomske implikacije. Otvara nove prilike za širenje poslovanja, otvaranje radnih mjesta i međunarodne trgovinske odnose, pridonoseći gospodarskom rastu naše nacije. – Ovaj povijesni trenutak ne odnosi se samo na jahtu; to je simbol ambicije, suradnje i neograničenih mogućnosti koje čekaju kada firma i nacija rade zajedno kako bi postigli veličinu. Radujemo se nastavku ovog putovanja i stvaranju daljnje povijesti u budućnosti – zaključili su.

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM