viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 15.02.21 @ 14:18
OGLAS

Predsjednik udruge građana ,,Zabrđe” Miroslav Petrović je na sastanku sa načelnikom općine Borisom Marjanovićem i općinskim službama iznio planove i projekte udruge te probleme s kojima se susreće, ne izostavljajući spomenuti ogroman potencijal Zabrđa koji se može ostvariti uz suradnju Općine i udruge.

Podsjetili su, udruga je već učinila prve konkretne korake ka ostvarivanju plana vodoopskrbe Planinarskog Doma i vikend naselja na Zabrđu, a ovaj sastanak je pokazao spremnost načelnika i službi da pomognu u rješavanju tog problema.

OGLAS

Razmatrano je i pitanje održavanja puteva ka Zabrđu i prilaza u zimskom razdoblju, što udruga smatra također jednim od važnih faktora za veću posjećenost. Želimo istaknuti da smo iznimno zadovoljni spremnošću i otvorenošću načelnika i službi prije svega na konstruktivne razgovore s konkretnim prijedlozima te pomoć u rješavanju iznesenih problema.

OGLAS

Također, ne možemo ne istaknuti očiglednu činjenicu da udruga, otkad je pod vodstvom predsjednika Miroslava Petrovića napreduje u svakom smislu, a samim tim Zabrđe postaje sve atraktivnija, uređenija i konkurentnija destinacija za ljubitelje prirode. Tome u prilog govore projekti urađeni prošle godine, sredstva za dva projekta koje je Udruga dobila ove godine, komunikacija sa općinskim i županijskim službama, kao i novi, navedeni projekti u čije se ostvarivanje kreće, istaknuto je na Facebook profilu Planinskog društva Zabrđe.

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM