viteski.ba logo
Zrak u vitezu
Vrijeme objave: 06.11.23 @ 08:07

Danas 06.11.2023. godine navršava se točno godinu dana od smrti Gabriela Gučanina iz Nove Bile.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gabriel je preminuo u prometnoj nesreći koja se dogodila u mjestu Nević Polje kod Novog Travnika, a zajedno sa Gabrielom u vozilu je bila i sestra Gabriela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gabriela Badrov (28) 6.11.2022. otišla je po svog brata Gabriela Gučanin (18) u Novi Travnik. Samo nekoliko minuta prije kuće Sifet Čakić iz Opare u mjestu Nević Polje gdje je područje zabrane preticanja, ograničenje 60 km/h, te puna linija se prema neslužbenim informacijama i tezama optužbe “utrkivao” sa svojim prijateljima koji su bili u druga dva vozila.

Tijekom preticanja, velikom brzinom, direktno i bez tragova kočenja je udario u vozilo u kojem su se nalazili Gabriel Gučanin i Gabriela Badrov koja je bila pet mjeseci trudna, navedeno je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pri direktnom udaru Gabriel je na mjestu nesreće smrtno stradao, dok je Gabriela zadobila teške tjelesne ozljede i izgubila dijete.

Prošlo je 12 mjeseci od nesreće, a Sifet je tek nedavno na sudu izrazio žaljenje i izjavio sućut stradaloj obitelji, piše centralna.

Podsjetimo kako su oni koji su uzrokovali nesreću otišli prije dolaska policije s mjesta nesreće, ne pružajući pomoć bratu i sestri. Pomoć su im pružili ljudi u vozilima koji su bili iza njih.

Uskoro se očekuje izricanje presude na Županijskom sudu u Novom Travniku.

Oglasi
LM