OGLAS
Vrijeme objave: 28.06.24 @ 16:14
OGLAS

Velika vijest za tuzlanski aerodrom koji je u posljednje vrijeme u teškoj situaciji.

OGLAS

Turski Pegasus kreće od 3. kolovoza sa jednim tjednim letom za Tuzlu, subotom. Ovako će letjeti do kraja ljetnog reda letenja, a intenzivno se pregovara o nastavku operacija zimi i povećanju frekvencija. Ovo je velika vijest za tuzlanski aerodrom.

Osim toga, Wizz Air je najavio da će tokom rujna povećati broj letova za Tuzlu iz Memmingena sa 3 na 5 letova, izvijestio je avioportal Zamaaero. Iako je prije ovo bilo objavljeno samo za kolovoz, sada će tako letjeti do 26. listopada. Nakon toga ove zime će letjeti 3 tjedna leta.

OGLAS

Kompanija od 3. rujna dodaje treći let za Basel, kako će letjeti do kraja listopada, nakon čega ponovno ima 2 tjedna leta. No, kompanija od 4. rujna povećava i Dortmund sa 3 na 4 leta, kako će letjeti i iduće zime. Wizz Air tijekom srpnja ima samo 8 tjednih letova za Tuzlu. No, u kolovozu broj letova povećava na 10, a od rujna povećava na 12 letova tjedno.

OGLAS

Sa Pegasusom to znači 13 letova tjedno, a kada ukalkuliramo i letove Tailwinda i Freebirda za Antalyu to je 17 tjednih letova. Iduće zime Wizz Air će imati 9 tjednih letova kako je i prvotno planirano.

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Oglasi