Zrak u vitezu
OGLAS
//
Tuga
Vrijeme objave: 06.04.24 @ 18:44
OGLAS

Riječi pjesme rasplakale bi i najtvrđa srca, a ispod objave bake ubijene Danke Ilić nizale su se izjave sućuti i poruke podrške.

OGLAS

– Zašto, čiko? Svi zbog mene suze liju Srbija je cijela tužna, skupu cijenu platila sam, a ni kriva ni dužna. Samo što sam prohodala tek sam život započela, na tom putu ka životu ja sam zlobne čike srela.

Ubili su moje snove pa baciše mene mladu, i svim ovim što me traže pokopaše svaku nadu. Da me nađu i pronađu Srbija se udružila. Kako li si mogao čiko? Nisam tako zaslužila. Šta su vam bile krive te ručice male? Pa ste poput zvijeri bezdušno ih zatrpale.

OGLAS

– Dušo moja najmilija, anđeo maleni, nevini i nedužni počivaj u kraljevstvu nebeskom. Ljubim joj dušu milu i neiskvarenu anđele mali. Iskrena sućut obitelji koja proživljava najteže dane. Srce vam je slomljeno na komade. I dalje mislim da je ona tu negdje, ne mogu da prihvatim takav monstruozan postupak prema nedužnom malom biću. – samo je jedan od mnogobrojnih komentara.

OGLAS

Podsjetimo, za ubojstvo Danke Ilić osumnjičeni su radnici “Vodovoda” Srđan Janković (50) iz sela Luka i Dejan Dragijević (50) iz sela Zlot. Oni su priznali zločin, ali nisu otkrili točnu lokaciju gdje su bacili tijelo djevojčice, a još uvek je misterija i kako je ona točno ubijena.

OGLAS

Tijelo Danke Ilić i dalje nije pronađeno, a danas je ispred kuće osumnjičenog Dejana bila postavljena i cisterna za isušivanje septičke jame. Policija pretražuje septičke jame, bunare, groblja i druge lokacije.

OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM