viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 25.08.23 @ 16:30

Nakon što su u lipnju počeli usluživati goste u Derventi, roboti će od sada to činiti i u još jednom bh. gradu.

Naime, nakon restorana „Kort Caffe“ koji se nalazi u sklopu marketa Hiper Kort u Derventi roboti konobari uvedeni su i u Kort kafe restoran u Trebinju.

OGLAS

,,Nakon što se pokazalo da su odlične kolege i da su od velike pomoći našem osoblju u Derventi odlučili smo se za uvođenje još dva robota konobara i u Kort kafe restoran u Trebinju!”, rečeno je iz kompanie Fructa Trade u okviru koje posluju Kort marketi.

OGLAS

Navode kako roboti imaju mogućnost komunikacije i interakcije sa gostima.

OGLAS

,,Nakon što usluže gosta zahvale se, ukoliko ga dodirnete po glavi odgovorit će vam nešo, čak se i nasmiješiti. Posebno su zanimljivi našim najmlađim i nama najdražim gostima i velika su atrakcija! Ukoliko želite da uživate u vrhunskim jelima, ugodnoj atmosferi i prijatnoj i nesvakidašnjoj usluzi svakako posjetite Kort restoran u Trebinju na adresi Vojvode Stepe Stepanovica, kod autobuske stanice, na katu tržnog centra Hiper Kort Trebinje!”, kazali su iz Fructa Tradea.

Ranije je rečeno da roboti imaju četiri nivoa za posluživanje, što uveliko povećava produktivnost i brzinu usluge u restoranu. Ovi roboti olakšavaju posao osoblju restorana tako što gostima donose narudžbe, ali i odnose prljavo posuđe.

Oglasi
LM