viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 20.11.21 @ 11:28

Priznati i nadaleko poznati novinar iz Viteza Srećko Stipović objavio je e-knjigu povodom 40. godišnjice rada u novinarstvu.

Stipovićev rad je dobro poznat kroz priče koje objavljuje na svom Youtube kanalu, a sada javnosti predstavlja knjigu koja sadrži 51 zanimljivu i neobičnu priču.

U knjizi možete pročitati o čovjeku koji je sam sebi izradio križ i sanduk za ukop, o ljudima koji skupljaju osmrtnice, izrađuju drvene vjetrenjače i kućice za ptice, razminiravaju ratne crte razgraničenja i mine prodaju u staro željezo kako bi preživjeli. Također, tu je i priča o šest milijarditom stanovniku iz BiH čiji su roditelji ostali bez posla nakon što je 2008. godine nastupila recesija te o konjičkom klubu Mustang zbog kojeg je oživjelo jedno selo kod Travnika. Nezaobilazna je priča i o vlašičkom Robinzonu te Žarku, čovjeku koji dvanaest godina živi u špilji u srcu Bosne bez struje, vode, telefona i vatre.

OGLAS

LINK ZA KNJIGU JE DOSTUPAN OVDJE

OGLAS

O autoru

OGLAS

Srećko Stipović je diplomirani novinar. Radio je u brojnim novinama i časopisima u Bosni i
Hercegovini i Hrvatskoj. Više od dva desetljeća bavi se izdavanjem novina, knjiga, kalendara,
kataloga, a posljednjih godina video i televizijskom produkcijom. Vlasnik je i urednik Flash.ba portala koji se bavi temama iz gospodarstva, turizma i društvenih pitanja. Uređivao je časopis “Profil” koji se 15 godina bavio temama gospodarstva i bio je među prvim pokretačima časopisa “Privrednik” koji je izlazio u gradu Vitezu. Snimio je sedam tridesetominutnih dokumentarnih filmova o kulturnoj, povijesnoj i prirodnoj baštini u BiH.
Surađivao je s Jutarnjim listom Zagreb, Večernjim listom, Agencijom Anadolu, Radiom
Slobodna Evropa, BHT 1 te foto agencijama Cropix i Pixsell.
Vlasnik je YouTube kanala “Srećko Stipović”, koji ima više od 190 000 pretplatnika.

Oglasi
LM