OGLAS
Vrijeme objave: 18.06.24 @ 20:57
OGLAS

Večeras je na sjednici Općinskog odbora HDZ-a BiH Busovača jednoglasno usvojena odluka da Ivana Smoljo bude kandidat HDZ-a BiH za načelnicu Općine Busovača na predstojećim Lokalnim izborima, koji će biti održani 6. listopada 2024. godine, priopćeno je iz ove stranke.

OGLAS

Ivana Smoljo je po struci magistar komunikologije, dugogodišnja članica OO HDZ-a BiH Busovača, udana, majka dvoje djece i aktivna sudionica društvene zajednice, stoji u priopćenju.

„Zahvaljujem Općinskom odboru na ukazanoj časti i povjerenju da budem kandidatkinja za načelnicu Općine Busovača. U Busovači sam rođena, u Busovači živim sa svojom obitelji i u Busovači želim djelovati, dati svoj doprinos u izgradnji uspješne lokalne zajednice, na dobrobit svih njezinih stanovnika. Uvjerena sam da sa svojim dosadašnjim iskustvom i stečenim znanjima mogu, uz potporu HDZ-a BiH, unaprijediti sveukupnu kvalitetu življenja u našoj Busovači“, izjavila je Ivana Smoljo za medije nakon sjednice.

OGLAS

Na spomenutoj sjednici usvojena je i odluka da Marko Šantić, aktualni predsjedatelj Općinskog vijeća, bude nositelj liste kandidata za Općinsko vijeće Općine Busovača.

OGLAS

Na listi HDZ-a BiH za Lokalne izbore 2024. bit će kandidatkinje i kandidati iz svih ogranaka i mjesnih zajednica, osobe iz gospodarske, braniteljske te kulturno – sportske sfere općine Busovača, raznoliki po profesionalnom usmjerenju, te mnogo mladih ljudi spremnih za poboljšanje životnih uvjeta uz provjerene i iskusnije članove ove lokalne zajednice.

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Oglasi