viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
//
Brojni sadržaji
Vrijeme objave: 19.09.24 @ 19:34
OGLAS

U povodu Svjetskog dana turizma, u Travniku će se održati Dani turizma koji će Travničanima i gostima ponuditi brojne sadržaje.

OGLAS

Manifestacija počinje 22. rujna događajem “Travnik grad unikatnih satova”, tematskim turističkim obilaskom za građane, a od 23. do 25. rujna na programu je “Mali raspjevani grad”, prvi travnički festival autorskih pjesama za djecu.

U četvrtak, 26. rujna, održava se forum – Turizam i mir (Sveučilište/Univerzitet Vitez). Na programu je i turističko – edukativno – studijska ekskurzija u Sarajevo za učenike Mješovite srednje ekonomsko-ugostiteljske škole Travnik (organizator: Turistička zajednica Općine Travnik u suradnji sa USAID Turizam, Sarajevo Insider travel & tours agency i Travnik trans). Za kraj, u utorak 1. listopada, najavljena je prezentacija “Od uskotračne pruge do biciklističke staze” povodom 130 godina uspostavljanja uskotračne pruge na relaciji Travnik – Donji Vakuf – Bugojno- Ex Ponto – Rodna kuća Ive Andrića (Organizator: JU Zavičajni muzej Travnik u suradnji s Turističkom zajednicom SBK/KSB).

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM