viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 16.07.24 @ 13:50
OGLAS

Kako se vrijeme izbora približava, sve više detalja o listama i kandidaturama je poznato javnosti, a jedna od onih službeno potvrđenih je da je jednoglasnom odlukom općinskog odbora nositelj liste HDZ 1990 Vitez Bojan Vidović, ujedno i predsjednik Općinske organizacije.

OGLAS

Javnost je već upoznata sa činjenicom da je HDZ 1990 odlučila odustati od svoje kandidature za načelnika nakon razgovora sa strankama u Vitezu koje nose hrvatski predznak. Razloge povlačenja svoje kandidature već su ranije obznanili javnosti. Samim tim se nameće činjenica da je HDZ 1990 jedina stranka koja je javno podržala kandidaturu Borisa Marjanovića iz reda HDZ BiH.

Međutim, kako navode za viteski.ba, u utrku za općinsko vijeće ulaze samostalno i neovisno kao i do sada. “Podsjećamo, HDZ 1990 u OV u Vitezu participira s dva vijećnika, sukladno tome u svome kapacitetu činimo konstruktivnu oporbu što ne znači da nismo podržavali projekte od sveopćeg značaja, a istovremeno za govornicom kritizirali i predlagali inicijative koje su nerijetko uvažene od strane vladajuće većine“, navode iz OO HDZ 1990 Vitez.

OGLAS

Prema riječima predsjednika i nositelja liste i ove godine kreću u izborni proces sa jednom kvalitetnom listom kandidata, s novim snagama, ljudima različitih profila i djelovanja, koji se ostvaruju kao pojedinci u oblastima kulture, obrazovanja, javnog i političkog života, te mnogim drugim djelatnostima. “Samim tim, lista kandidata čini jednu kompletnu, zaokruženu priču s kojom se može identificirati bilo koji građanin. Pored nekih javnosti poznatih kandidata, tu su i novi članovi, iznimni pojedinci i ljudi koji su i mimo politike vlastitim snagama radili na dobrobiti zajednice u kojoj žive, te nam je iznimna čast što su od naših glasača postali naši kandidati i time nam dali do znanja da se ipak prepoznaje i vrednuje ono što radimo. Zasad je to sve što može reći o listi kandidata, a broj kandidata i imena istih biti će poznati široj javnosti kada završi procedura ovjera SIP-a” izjavili su za viteski.ba

OGLAS

Prethodnu godinu dana HDZ 1990 u Vitezu je intenzivno radio prvenstveno na svojim kadrovima i vlastitoj organizaciji i definitivno spremni čekamo predizbornu kampanju, za koju znamo da će biti turbulentna i zahtjevna, ali za nas to nije ništa novo. Raduje nas broj novopristiglih članova i činjenica da u razgovorima s ljudima nailazimo na podršku, a to je, pored činjenice da godinama opravdavamo povjerenje svojih glasača i njihov broj raste, naša najveća motivacija da se potrudimo zaslužiti još više tako da budemo glas svakog građanina u općinskom vijeću“- poručuju iz OO HDZ 1990 Vitez.

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM