OGLAS
Vrijeme objave: 12.06.24 @ 08:22
OGLAS

U Vitezu je održana sjednica Hrvatske viteške stranke – HVS. Na sjednici se razgovaralo oko načina izlaska na sljedeće lokalne izbore kao i o trenutnoj političkoj situaciji u ovoj općini.

OGLAS

Nakon sastanka HVS je u svom službenom priopćenju naglasio kako je donesena Odluka o samostalnom izlasku na sljedeće lokalne izbore. Naglašavaju kako informacije o bilo kakvim zajedničkim listama su samo puste želje političkih stranaka koje na ovaj način pokušavaju prikazati HVS kao stranku koja će napustiti svoja programska načela zbog parcijalnih osobnih interesa. Ovim putem poručuju kako samo gube bespotrebno energiju na pokušaje da se politički ušutka istinska opozicija ovog grada.

Kada je u pitanju kandidat za načelnika općine Vitez, HVS naglašava kako je došlo do političkog sastanka s OO HDZ BiH Vitez, no da i dalje nije postignut dogovor o projektima koji su bili predmet razgovora.

OGLAS

Ukoliko OO HDZ BiH VITEZ istinski želi podršku za njihovog kandidata za načelnika vrijeme je da pokušaju svoju energiju usmjeriti na razgovore koji će rezultirati rješavanjem nagomilanih problema ovog grada i maknuti se od puke raspodjele novca pojedincima i različitim udrugama“, navodi HVS, u tekstu koji je dostavljen na našu adresu.

OGLAS

Hrvatska viteška stranka – HVS na kraju poručuje kako su uspješno ispunili sve zakonski nužne kriterije i da je Središnje izborno povjerenstvo prihvatilo njihovu registraciju na ovim lokalnim izborima što smatraju važnim korakom ka ostvarenju onoga što su programski zacrtali te se ovim putem još jednom zahvaljuju svima koji su ih podržali na bilo koji način pogotovo svojim potpisima.

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Oglasi