OGLAS
Vrijeme objave: 25.05.24 @ 15:00
OGLAS

Nakon što je Središnje izborno povjerenstvo Bosne i Hercegovine (SIPBiH) objavilo datum lokalnih izbora, kao i upute o rokovima i redoslijedu izbornih aktivnosti, Hrvatska viteška stranka je uspješno prikupila potpise potrebne za sudjelovanje na izborima, stoji u priopćenju HVS-a.

OGLAS

“Prije svega, želimo izraziti duboku zahvalnost svima koji su nam iskazali podršku svojim potpisom i na taj način podržali našu stranku. Potpise smo skupili u rekordnom vremenu, što jasno pokazuje koliku podršku imamo u Vitezu. Posebno zahvaljujemo našim članovima koji su nam nesebično pomogli u prikupljanju potpisa. Za nas je ovo bilo izuzetno dragocjeno iskustvo”, stoji u priopćenju.

“Prilikom prikupljanja potpisa, imali smo priliku prezentirati naše ideje i programske smjernice koje će biti temelj za lokalne izbore. Sa svakim čovjekom koji nam je potpisao smo razgovarali, pogledali ga u oči i rekli mu zašto smo mi ta promjena koja dolazi Vitezu i zašto nećemo izdati povjerenje građana. Ovaj proces rezultirao je učlanjenjem desetina novih članova, što smatramo velikim dobitkom. Jedan od glavnih ciljeva koje smo postavili za vrijeme prikupljanja potpisa jest da spremno dočekamo lokalne izbore i ostvarimo što bolji rezultat. Naš politički angažman u ovom kratkom roku potrebnom za skupljanje potpisa, podržalo je mnogo više od potrebnih potpisa ljudi koji nisu natjerani, ucjenjeni niti na bilo koji način primorani, što je dokaz da u našem Vitezu još uvijek ima slobodomislećih građana koji podržavaju naše politike. Ova podrška dodatno nas motivira da nastavimo raditi u interesu svih građana Viteza. Spremni smo na predstojeće izbore i uvjereni smo da ćemo zajedničkim snagama postići značajan uspjeh. Hrvatska viteška stranka nastavlja svoj put s još većom energijom i odlučnošću, spremna boriti se za bolju budućnost Viteza. Još jednom, hvala svima na podršci i povjerenju. Pratite nas na društvenim mrežama i pridružite nam se u gradnji bolje budućnosti za sve nas”, navodi se u priopćenju.

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM