viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
//
sponzorirana objava
Vrijeme objave: 04.10.24 @ 18:48
OGLAS

Na konce izborne kampanje Hrvatska viteška stranka (HVS) uputila je priopćenje za javnost u kojemu se predsjednik i nositelj liste Ivan Vidović obraća biračima, a pismo donosimo u cijelosti:

OGLAS

“Drage Vitežanke i Vitežani,
Pred nama je kraj kampanje i želim vam se ovim pismom posljednji put obratiti uoči izbora za Općinsko vijeće. Prije svega, od srca se zahvaljujem svim divnim ljudima s liste Hrvatske viteške stranke (HVS) koji su neumorno radili i vjerovali u našu VIZIJU. Kroz sve prijetnje, podmetanja i laži koje su naši kandidati trpjeli, uspjeli smo odraditi ovu kampanju dostojanstveno, bez vrijeđanja i ponižavanja bilo koga. Zadržali smo ono što je najvažnije – poštovanje i iskrenost.

Posjetili smo brojne mjesne zajednice i razgovarali s vama, našim sugrađanima. Vaše reakcije su nam dale snagu i potvrdu da idemo pravim putem. Svi vi koji ste nas susretali, mogli ste osjetiti nešto posebno – energiju koja nije bila politički nametnuta, već iskrena, topla i prijateljska.

OGLAS

Za razliku od drugih, nismo dijelili pakete hrane, niti nudili kavu ili novac. Umjesto toga, ponudili smo ono najvažnije – ljude. Iskrenost, srčanost i spremnost na rad bile su naše vrijednosti, a naš izborni program bio je naš ključni adut.

OGLAS

Bit ću slobodan i reći da su ovi izbori pravi test zrelosti, hrabrosti,, odgovornosti i dostojanstva. Kao predsjednik HVS-a, vjerujem u kvalitetan rezultat jer znamo da smo nastupili sa čistim srcem, čistim obrazom i iskrenim namjerama. Na kraju, želim zahvaliti svima vama koji ste nas primili, saslušali i podržali. Ako nam ukažete povjerenje, kao vaši vijećnici ćemo vam vratiti na način koji zaslužujete – a zaslužujete mnogo. Borba za bolji Vitez je u tvojim rukama!

S poštovanjem i zahvalnošću,
Ivan Vidović
Predsjednik Hrvatske viteške stranke (HVS)

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM