viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
//
sponzorirano
Vrijeme objave: 13.09.24 @ 20:54
OGLAS

Hrvatska viteška stranka (HVS) predstavlja izborni program kojim će, kako navode, vratiti Vitez na prvo mjesto, a njihovo priopćenje prenosimo u nastavku:

OGLAS

Drage Vitežanke i Vitežani,

Pred nama su ključni dani u kojima odlučujemo o budućnosti našeg Viteza. Hrvatska viteška stranka (HVS) izlazi na lokalne izbore s jasnim, konkretnim i ostvarivim programom – prvim takvim izbornim programom predstavljenim javnosti na početku kampanje. Za razliku od drugih, mi se ne skrivamo iza problema, već nudimo rješenja koja su proizašla iz razgovora s vama.

Mjesecima smo razgovarali s građanima Viteza, slušali njihove potrebe i razmišljali kako najbolje odgovoriti na izazove s kojima se suočavamo. Ovaj program nije samo naša VIZIJA, već zajednička želja svih nas da Vitez bude mjesto u kojem ćemo živjeti kvalitetno i dostojanstveno. Sigurni smo da će naši sugrađani prepoznati naš trud i iskrenu želju da vratimo Vitez na prvo mjesto.

OGLAS

Program koji je pred vama rezultat je srčanog rada, iskrenih emocija i žarkih želja ljudi najrazličitijih znanja i iskustava iz redova naših članova i žitelja Viteza. On je, ujedno i odgovor na zabrinutost gotovo 30 000 žitelja Viteza koji su s nama podijelili svoje probleme – a često i načine kako ih riješiti.

OGLAS

HVS je jedina stranka u Vitezu koja je ponudila konkretan program već na početku kampanje jer smatramo da naši sugrađani zaslužuju transparentnost i jasan smjer razvoja. Sve mjere koje predlažemo su realne, izvodive i usmjerene prema stvaranju boljih uvjeta života za sve generacije. Rješavanje problema vodosnabdijevanja jedno je od najvažnijih pitanja za Vitežane. Pravo na vodu temeljno je pravo, a mi ćemo se boriti da svaki Vitežanin ima redovan pristup pitkoj vodi. Vodeći se tim ciljem, naš program sadrži konkretne mjere za poboljšanje vodovodne infrastrukture i očuvanje naših prirodnih resursa.

OGLAS

Nadamo se da ste spremni za nadolazeće Lokalne izbore 2024. jer vaš glas može promijeniti sve! Odluke koje donosite danas oblikovat će budućnost našeg Viteza za naredne četiri godine. Budite aktivni, informirajte se i izađite na izbore.

Vaš glas za Hrvatsku vitešku stranku nije samo glas za promjene – to je glas za bolji, pravedniji i prosperitetniji Vitez.

IZBORNI PROGRAM možete pogledati na: https://bit.ly/4giFTIU

👥 Pratite nas na društvenim mrežama i pridružite nam se u gradnji bolje budućnosti za sve nas, navode iz HVS-a.

OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM