viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
//
sponzorirano
Vrijeme objave: 20.09.24 @ 20:34
OGLAS

Hrvatska viteška stranka (HVS) predstavlja demografske mjere, a njihovo priopćenje prenosimo u nastavku:

OGLAS

U vremenu najveće demografske krize, kada bijela kuga više nego ikada pogađa našu domovinu, društvo u kojem živimo posvećuje minimalnu pažnju PRONATALITETNIM MJERAMA I RODITELJSTVU! Imajući to u vidu, osjećamo snažnu potrebu obratiti Vam se kao stranka koja predstavlja i štiti interese svih obitelji, a posebno obitelji s više djece.

Krajnje je vrijeme je da prestanemo šutjeti i čekati da nam netko drugi donese bolju budućnost. Ne želimo više biti taoci neodgovorne politike koja nas je dovela na rub propasti. Mi više ne možemo i ne želimo živjeti u ovakvom društvu. Ne možemo i ne želimo čekati hoće li jednoga dana doći bolje vrijeme. Ne čekamo više nikoga nego smo mi nositelji promjena.

OGLAS

Na početku kampanje predstavili smo cjelovit i sveobuhvatan IZBORNI PROGRAM. U njemu jasno predlažemo demografske mjere koje su ključ našeg programa, a poseban akcent dat je na pronatalitetne politike te stvaranje uvjeta za ostanak mladih.

OGLAS

Naš cilj je da demografska politika postane prioritet na općinskoj razini, kao što smo to predstavili na početku kampanje. Imamo mnoge svijetle primjere u BiH gdje je lokalna vlast uvela niz poticajnih mjera za obitelji, od besplatnih vrtića za svu djecu do subvencioniranja prve stambene nekretnine za mlade obitelji. I to je ogledni primjer za Vitez.

OGLAS

Danas, u vremenu velikih financijskih izazova, podrška obiteljima potrebnija je više nego ikada. Naše opredjeljenje da uključimo politike podrške obiteljima u svoj program sigurno će biti cijenjeno, a obitelji će prepoznati i podržati naše zalaganje.

Trudit ćemo se i raditi sve što je u našoj moći kako bi mladi ostali i kako bi se vratili oni koji su otišli! Sigurni smo kako ćemo u budućnosti zajedno pridonositi našoj zajednici. Predlagat ćemo mjere koje mogu pomoći mladima da im u Vitezu osiguramo bolje i kvalitetnije životne uvjete.

Svjesni smo da nam ništa ne vrijedi ako nemamo ljudi i zbog toga nastavljamo borbu za bolje sutra, za Vitez koji brine o svojim obiteljima i djeci!

Zato birajmo s mislima na našu djecu, na njihove škole, parkove, radna mjesta, na budućnost koju želimo da im ostavimo. Birajmo ljude koji će raditi za nas i za buduće generacije, poručuju iz HVS-a

IZBORNI PROGRAM možete pogledati na: https://bit.ly/4giFTIU

Pratite ih na društvenim mrežama i, kako navode, pridružite nam se u gradnji bolje budućnosti za sve nas!

OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM