Zrak u vitezu
OGLAS
//
60% od ukupne cifre
Vrijeme objave: 14.07.24 @ 12:34
OGLAS

Općinski načelnik Boris Marjanović objavljuje javni poziv za podnošenje prijava za sufinanciranje utopljivanija zgrada zajedničkog stanovanja- ugradnje termo-fasade i sanacije krova.

OGLAS

Predmet javnog poziva je prikupljanje prijava stanara posredstvom predstavnika stanara, za ugradnju termoizolacije/ fasade kao i sanacije krova, na zgradama zajedničkog stanovanja uz sufinanciranje Općine Vitez. Sudjelovanje u ovom Javnom pozivu je otvoreno na jednakim osnovama za sve stanare objekata zajedničkog stanovanja, koji imaju izabrane predstavnike zgrada, kao i pisanu suglasnost svih stanara za ugradnju termo-fasade ili sanaciju krova, na objektu zajedničkog stanovanja.

Uvjeti za prijavu:
Zgrada treba imati izabranog predstavnika stanara
Svi stanari trebaju biti suglasni sa izvođenjem radova, što potvrđuju svojim potpisima na obrascu sa skupa etažnih vlasnika
Potrebno je da zgrada ima izrađen predmjer radova za ugradnju termo- fasade/ sanaciju krova, potpisan i ovjeren od strane poduzeća koje se bavi navedenim radovima
Prijavu na ovaj javni poziv predaje isključivo predstavnik stanara u ime stanara

OGLAS

Kriteriji za odabir korisnika
Starost zgrade  (maksimalno 30 bodova)
Oštećenja na zgradi (maksimalno 40 bodova)
Učešće stanara u sufinanciranju projekta (maksimalno 30 bodova)

OGLAS

Općina Vitez će sufinancirati projekte koji ispune tražene kriterije, u iznosu 60 % od vrijednosti cjelokupne investicije.

OGLAS

Potrebna dokumentacija:
–  Popunjen prijavni obrazac (Čitko popunjen -sa svim traženim podacima, a možete ga preuzeti OVDJE)
– Dokaz o izboru predstavnika stanara-Zapisnik sa skupa etažnih vlasnika na kojem je izabran predstavnik stanara
– Potpisna izjava svih stanara za izvođenje radova na ugradnji termofasade/sanaciji krova
– Izvod stanja na računu za zgradu/ulaz kod JSP „VITEZ- STAN“ d.o.o. Vitez
– Potpisan i ovjeren predmjer radova (Od poduzeća koje izvodi građevinske radove)

Preuzimanje dokumentacije
Prijavni obrazac za prijavu na Javni poziv, se može preuzeti: na web stranici Općine Vitez ili osobno preuzimanjem u šalter sali Općine Vitez, Stjepana Radića bb, 72250 Vitez ili u prostorijama JSP „VITEZ STAN” d.o.o. Vitez.

Slanje prijava
Prijave na „Javni poziv utopljivanija objekata zajedničkog stanovanja ugradnjom termo-fasade ili sanacijom krova na objektima zajedničkog stanovanja”, poslati na adresu: Općina Vitez, Stjepana Radića bb, 72 250 Vitez ili na protokol Općine Vitez sa naznakom „Prijava za javni poziv za podnošenje prijava za sufinanciranje ugradnje termo-fasade ili sanacije krova, na stambenim zgradama zajedničkog stanovanja“-sa naznakom na kuverti – NE OTVARATI. Na poleđini kuverte obavezno naznačiti ime i prezime predstavnika stanar,  naziv zgrade za koju se vrši prijava i za koje radove se vrši prijava.

Javni poziv je objavljen dana 12.7.2024. god. i ostaje otvoren do 10.8.2024. godine

OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM