viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 28.07.24 @ 20:58
OGLAS

Zaposlenici i korisnici usluga kompanije “Novi korak” iz Travnika jučer su na Vlašiću realizirali akciju vrijednu pažnje.

OGLAS

Popularno izletište, nedaleko od regionalnog puta, česta je odrednica za odmor u prirodi. Zdrava šuma i hlad svakako su mamac za sve koji traže ovaj vid odmora, ali stalni su problem ogromne količine smeća koje ostaju iza izletnika, piše portal Travnički.info.

Kako često sa korisnicima borave na izletima na Vlašiću, u Novom koraku su došli na ideju da ovaj put, zajedno sa korisnicima, odu na Gostilj, te da vrijednim radom vrate dioo noga što svi dugujemo zajednici. Količina smeća koju su prikupili je zaista ogromna, a postavljene su i ploče za koje se nadaju da će svima skrenuti pažnju da svoje smeće ponesu sa sobom i ne ostavljaju ga u prirodi.

OGLAS

Iz osobnih su sredstava platili i kamion koji je smeće odvezao sa Gostilja. Više o ovoj akciji, ali i radu Novog koraka razgovarano je sa njegovim zaposlenicima, a sve možete pogledati u jučerašnjem prilogu portala Travnicki.info.

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM