viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
//
iz prometa isključeno 9 vozila
Vrijeme objave: 30.09.24 @ 10:13
OGLAS

Tijekom vikenda evidentirano je 10 prometnih nesreća u kojima su 3 osobe zadobile teže i 7 osoba lakše tjelesne ozljede.

OGLAS

Dana 27.09.2024. godine oko 19:10 sati u mjestu Bilalovac, općina Kiseljak dogodila se prometna nesreća u kojoj su sudjelovali putničko motorno vozilo marke VW Golf, kojim je upravljao vozač A.B. rođen 2005. godine iz Kiseljaka i putničko motorno vozilo marke VW Golf, kojim je upravljao vozač E.M. rođen 1974. godine iz Sarajeva. U ovoj nesreći vozač E.M. je zadobio teže tjelesne ozljede. Očevidne radnje na licu mjesta nezgode izvršili su policijski službenici PS Kiseljak.

Zbog različitih prekršaja iz oblasti prometa uručeno je ukupno 556 prekršajnih naloga, od kojih je 99 naloga uručeno zbog prekršaja prekoračenja dozvoljene brzine, koji su evidentirani mobilnim i fiksnim radarima. Iz prometa je zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola ili bez položenog vozačkog ispita isključeno 26 vozača, od kojih je 6 vozača zadržano u policijskim stanicama do otriježnjenja zbog prisustva alkohola u organizmu preko 1,5 promila.

OGLAS

Zbog neregistriranosti ili tehničke neispravnosti iz prometa je isključeno 9 vozila.

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM