OGLAS
Vrijeme objave: 30.06.24 @ 23:31
OGLAS

Kasno večeras okončan je sjajni, šesti po redu Memorijalni malonogometni turnir fra Franjo Grebenar Greba u Novoj Biloj.

OGLAS

Brojni gledatelji su uživali danas od 17:00 sati u utakmicama završnice turnira, kojeg i ove godine organizira Sportsko društvo Hrvatske bolnice “Dr. fra Mato Nikolić” Nova Bila. U prvoj utakmici četvrtfinala sastali su se Zabilje i MLM Biljaka. Sjajan otpor favoritima turnira pružila je ekipa Zabilja. Susret je završio 1:1, nakon čega se pristupilo penalima. Spretnija je bila momčad MLM Biljaka i ukupnim rezultatom 5:4 prošli u polufinale.

U drugom polufinalnom ogledu Robertovo je uvjerljivo 5:1 slavilo nad HDZ BiH Novi Travnik Moja zemlja Bučići. Rezultatom 6:2 caffe I&M Uskoplje pobijedio je caffe bar Vitez. Posljednji četvrtfinalni par činile su ekipe caffe Tropico i A-Mont. Caffe Tropico rezultatom 3:1 plasirao se u polufinale.

OGLAS

U nastavku pogledajte rezultate polufinala, susreta za treće mjesto i finalne utakmice. Čestitamo momčadi MLM Biljaka na zasluženoj pobjedi.

OGLAS

Polufinale

OGLAS

3. mjesto

Robertovo – Caffe I&M Uskoplje 2:2 (7:6 penali)

Finale

MLM Biljaka – Caffe Tropico 4:1

OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM