viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
//
Danas
Vrijeme objave: 27.09.24 @ 17:20
OGLAS

I ove godine Osnovna škola “Bila” provodi preventivnu i edukacijsku akciju. Tim povodom objavili su i informaciju za javnost koju prenosimo u nastavku.

OGLAS

Kao što smo vas već obavijestili, s početkom jeseni u našoj školi provodi se prometno – preventivna i edukacijska akcija pod nazivom “Počela je školska godina -zaštitimo djecu u prometu”. Prije nekoliko dana smo u našoj školi organizirali edukativno predavanje za roditelje prvih razreda.

Danas je naša školska patrola uz pomoć policijskih djelatnika PS Vitez, Vlatke Šantić i Darka Badrova, na magistralnoj cesti M5, zaustavljali vozila te im tom prilikom uručivali letke s upozorenjima o načinu sigurne vožnje s ciljem što veće sigurnosti djece u prometu. Ovom prilikom se zahvaljujemo svim vozačima koji su strpljivo slušali naše učenike te su im obećali da će kao i do sada voditi računa o njihovoj sigurnosti.

OGLAS

Još jednom upućujemo zahvalu policijskim djelatnicima PS Vitez, kao i AMSu BiH, koji su učenicima prvi razreda podijelili promotivni materijal pod nazivom “Draga djeco škola je počela. Stoga pazite!, poručuju iz OŠ “Bila”.

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM