viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
//
Ove nedjelje
Vrijeme objave: 26.09.24 @ 21:50
OGLAS

Udruga ”Nova Bila – Čuvarica tradicije” u suradnji s JU Hrvatski kulturni centar Nova Bila organizira četverodnevnu kulturno-sportsku manifestaciju ,,Dani Nove Bile 2024.

OGLAS

Program počinje u nedjelju 29.09.2024. u 18:00 sati s koncertom na kojem će nastupiti tri glazbena sastava: Limena glazba ,,Lašva” Nova Bila, Vokalni sastav ”Lašvanske dive” i Osječki puhački orkestar. Koncert će se održati na vanjskoj pozornici Hrvatskog kulturnog centra Nova Bila i predstavlja nastavak glazbene suradnje navedenih skupina, koja je uspostavljena 2022. godine njihovim zajedničkim koncertom u Osijeku.

U ponedjeljak 30.09.2024. na unutarnjoj pozornici HKC-a Nova Bila na programu je izvrsna predstava “Stani inspektore!!!” Gradskog kazališta mladih Vitez. Trećeg dana manifestacije odigrat će se dvije nogometne utakmice u organizaciji NK Nova Bila, a završne večeri manifestacije u srijedu 02.10.2024. na programu je Smotra folklora u organizaciji Udruge ”Nova Bila – Čuvarica tradicije”. Na smotri će nastupiti 7 folklornih i pjevačkih skupina iz cijele Lašvanske doline, a po njenom završetku predviđena je pučka fešta u kojoj će organizator roštiljem i pićem počastiti sve posjetitelje.

OGLAS

Organizator poziva sve mještane Nove Bile i okolnih gradova da svojim dolaskom daju značaj ovoj manifestaciji, koja tradiciju održavanja ima od 1995. godine, te da uživaju u bogatom kulturnom i sportskom programu. Glavni donator manifestacije je Ministarstvo obrazovanja, znanosti, mladih, kulture i športa Županije Središnja Bosna.

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM