OGLAS
Vrijeme objave: 24.10.24 @ 17:36
OGLAS

Središnje izborno povjerenstvo (SIP) Bosne i Hercegovine održalo je danas 93. žurnu sjednicu, na kojoj su objavljeni konačni rezultati lokalnih izbora uz izuzetak osam općina.

OGLAS

Za općinska vijeća i načelnike općina Jablanica, Kiseljak i Prozor – Rama, skupštine općina i načelnike općina Gacko i Foča, gradska vijeća i gradonačelnike gradova Čapljina i Konjic te Gradsko vijeće Grada Mostara, rezultati će biti utvrđeni dopunskom odlukom SIP-a Bosne i Hercegovine po stjecanju neophodnih uvjeta za utvrđivanje izbornih rezultata za navedene razine vlasti.

Ono što je sada sigurno, a prema ranijim navodima portala Viteški.ba u Općinsko vijeće Vitez ulazi 12 vijećnika HDZ- BiH, 10 će imati Stranka demokratske akcije (SDA), dva SDP i jedan mandat HDZ 1990. Kada je riječ o imenima, Središnje izborno povjerenstvo BiH kvačicom je označilo osobe koje će biti u vijeću.

OGLAS

U nastavku pogledajte tko bi trebao zastupati interese stanovnika naše općine u naredne četiri godine, točnije tko je osvojio mandat na izborima:

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM