viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
//
Karlo Grabovac novi predsjednik
Vrijeme objave: 28.09.24 @ 14:40
OGLAS

Na danas održanom Saboru Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata HVO Herceg Bosne općine Vitez, izabran je novi predsjednik u imenu Karlo Grabovac.

OGLAS

Saboru je nazočio i načelnik općine Vitez, Boris Marjanović, koji je podržao rad Udruge i istaknuo važnost očuvanja sjećanja na doprinos veterana u Domovinskom ratu. Karlo Grabovac, kao novi predsjednik, izrazio je svoju zahvalnost na ukazanom povjerenju i naglasio da će se zalagati za unaprjeđenje prava veterana te jačanje zajedništva među članovima udruge.

Sabor je bio prilika za razmjenu iskustava i planiranje budućih aktivnosti udruge, a sve u cilju očuvanja istine o Domovinskom ratu i njegovih heroja. Članovi Sabora podržali su izvješće u kojemu su navedeni dosadašnji projekti Udruge. Izabrano je i jedanaest članova predsjedništva.

OGLAS

Udruga dragovoljaca i veterana HVO Herceg Bosne općine Vitez nastavlja s radom na projektima koji doprinose boljem životu veterana i njihovih obitelji, te će i dalje raditi na očuvanju tradicije i vrijednosti koje su temelj hrvatskog identiteta.

OGLAS

Prije samog Sabora, svi nazočni polaganjem vijenaca i molitvom ispred spomen-obilježja pred zgradom Općine, odali su počast poginulim braniteljima Hrvatskog vijeća obrane Herceg Bosne Vitez.

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM