Zrak u vitezu
OGLAS
//
droga u travniku
Vrijeme objave: 21.10.24 @ 09:36
OGLAS

Tijekom proteklog vikenda na području Srednjobosanske županije prijavljena su 4 kaznena djela, priopćeno je jutros iz MUP-a.

OGLAS

Dana 18.10.2024. godine oko 22:00 sati u mjestu Polje Slavka Gavrančića, općina Travnik, policijski službenici tima za borbu protiv zlouporabe opojnih droga PU Travnik izvršili su kontrolu i pregled putničkog motornog vozila marke Daewoo, u kojem je zatečen J.Z. rođen 1983. godine iz Bugojna. Tom prilikom, isti je dobrovoljno predao određenu količinu zeljaste materije za koju se sumnja da je opojna droga cannabis.

Dana 19.10.2024. godine oko 01:45 sati policijski službenici Jedinice za specijalističku podršku MUP-a izvršili su kontrolu i pregled osobe P.I. rođen 1997. godine iz Stoca. Prilikom pregleda, kod istog je pronađena određena količina zeljaste materije za koju se sumnja da je opojna droga cannabis. U suradnji s nadležnim županijskim tužiteljstvom protiv osumnjičenih se poduzimaju zakonom propisane mjere i radnje.

OGLAS

Evidentirano je 17 prometnih nesreća u kojima je 6 osoba zadobilo lakše tjelesne ozljede. Zbog različitih prekršaja iz oblasti prometa uručeno je ukupno 658 prekršajnih naloga, od kojih su 202 naloga uručena zbog prekršaja prekoračenja dozvoljene brzine, koji su evidentirani mobilnim i fiksnim radarima. Iz prometa je zbog upravljanja vozilom pod uticajem alkohola ili bez položenog vozačkog ispita isključeno 27 vozača, od kojih je 9 vozača zadržano u policijskim stanicama do otriježnjenja zbog prisustva alkohola u organizmu preko 1,5 promila. Zbog neregistriranosti ili tehničke neispravnosti iz prometa je isključeno 9  vozila.

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM