Zrak u vitezu
OGLAS
//
15. do 18. listopada 2024. godine
Vrijeme objave: 16.10.24 @ 19:58
OGLAS

U sklopu sveobuhvatne promocije turističkih destinacija Srednje Bosne, kao i najznačajnijih nositelja turističke ponude na području županije, Turistička zajednica SBŽ/ŽSB aktivno sudjeluje na međunarodnom sajmu turizma COTTM (China Outbound Travel & Tourism Market) u Pekingu, koji se održava od 15. do 18. listopada 2024. godine.

OGLAS

Cilj je otvaranje novih turističkih tržišta, posebno kineskog, koje je prije pandemije COVID-19 bilježilo konstantan rast u broju ostvarenih dolazaka i noćenja u Bosni i Hercegovini, ali se i najkasnije otvorilo nakon pandemije.

Na sajmu se provode različite aktivnosti prezentacije i promocije, sa realnim očekivanjem da će ove aktivnosti doprinijeti povećanju zanimanja kineskih turista za posjetu ovom dijelu Bosne i Hercegovine.

OGLAS

Sudjelovanje Turističke zajednice SBŽ/ŽSB na sajmu u Pekingu podržali su Vlada Srednjobosanske županije i Ministarstvo gospodarstva, na čelu s ministrom Milanovićem, čime je dodatno osnaženo predstavljanje Srednje Bosne kao atraktivne turističke destinacije. Ministar Milanović i njegovi suradnici aktivno su uključeni u promociju, s posebnim naglaskom na jačanje odnosa s potencijalnim kineskim partnerima. Sajam COTTM predstavlja značajnu priliku za unaprjeđenje turističke ponude Srednje Bosne i jačanje njene pozicije na kineskom i globalnom turističkom tržištu.

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM